Spa pomp maakt een brommend geluid

Regelmatig krijgen wij een storing binnen van een brommende pomp. Je hoort de pomp wel maar er is geen waterverplaatsing.

Deze storing is vrij eenvoudig op te lossen. Elke pomp heeft een startcondensator, die dan vervangen dient te worden. Onze monteurs hebben deze standaard bij zich en hierdoor blijven de kosten van de reparatie laag. Immers niet heel de dure pomp hoeft vervangen te worden.

Chinese spa ombouwen naar Balboa Systeem

Heden deze op zich fraaie spa gerepareerd. De spa functioneerde niet naar behoren, zo werd de spa niet warm en de aansturing van de pompen werkte niet goed.

De spa voorzien van een nieuw Balboa Systeem met een energiezuinige circulatiepomp. Nu werkt de spa weer optimaal, is betrouwbaar en vooral ook zuiniger.

Wij hebben voor elke spa wel een passend systeem al dan niet met Wifi module.

Uw spa ook vernieuwen vraag dan vrijblijvend een offerte op afspraken@spaservicecenter.nl

Vacature Spa Monteur

Partsgroup BV(spa service center) is een groeiende onderneming die actief is in de WELLNESS branche. Wij bedienen zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. Onze nieuwe medewerker woont bij voorkeur in de regio NB.

Wij zoeken een monteur voor het installeren, onderhouden en repareren van spas en zwemspas. Dit betekent veel vrijheid, zelfstandig werken en vooral een aantrekkelijk salaris

De opleiding wordt door ons intern gedaan maar enige basiskennis van elektriciteit en loodgieterswerk is gunstig.

Na de opleiding bezoekt u zelfstandig onze relaties in heel de Benelux. Na gebleken geschiktheid krijgt u een vaste arbeidsovereenkomst met uitstekende voorwaarden.

U bent in het bezit van rijbewijs B (BE)

Soort dienstverband: Fulltime

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Vakantiegeld

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd

Opleiding:

  • MBO (Aanbevolen)

Locatie:

  • Noord-Brabant

Taal:

  • Engels (Aanbevolen)
  • Nederlands (Vereist)

Meer info via info@spaservicecenter.nl

Welkom op de nieuwe internetsite

Heden is de nieuwe internetsite in de lucht. De basis staat maar achter de schermen wordt er hard gewerkt aan uitbreidingen en verbeteringen. Uiteraard zijn onze basis diensten weer goed te vinden.

De komende periode zal de pagina steeds verder worden uitgebreid met aanvullende informatie over spa’s en zwemspa’s, nieuwe produkten en tips.

Uiteraard vernemen wij graag uw mening en ook tips en adviezen zijn altijd welkom.

Met vriendelijke groet

Het Spa Service Center Team